GIVEAWAY #1 BY AISYAH

12:57 am


hai ! assalamualaikum .. okey this is my first giveaway .. so i hope everyone will support me untuk meneruskan 'benda-benda' macam ni lagi okey ..? haha

so , okey .. hadiah yang bakal di terima adalah :
1 - PERFUME PEN RIFFORA bernilai RM15/pcs untuk 3 peserta bertuah . peserta bertuah boleh pilih bau sendiri . 
2 - semua peserta akan dimasukkan kedalam bloglist 5 bulan selepas tarikh tamat penyertaan .

so , what is the rules that for join this giveaway ??
1 - i just need peserta yang JUJUR dan IKHLAS 
2 - first , peserta mestilah klik nuffnang kat atas blog ni
3 - second , follow blog ini
4 - buat satu entry bertajuk (GIVEAWAY #1 BY AISYAH) dan letak banner kat atas ni berbacklinkkan entry ni . dan tuliskan kenapa nak menjadi peserta bertuah ? atau just nak jadi bloglist blog ni je .. hehe .
5 - last , letakkan link entry korang kat bahagian comment entry ni .

tarikh tutup penyertaan adalah apabila penyertaan sudah mencecah 50 peserta

p/s :  jangan lupa letakkan sekali email korang (kat entry) agar mudah untuk aisyah bagitahu jika korang menang nanti .

good luck , muah !


You Might Also Like

13 COMMENT HERE

  1. Assalamualaikum . . Sya join . . Semoga Sya dapat menang GA kali ni . . Amiin . .

    http://stnrsyfh.blogspot.com/2017/01/giveaway-1-by-aisyah.html

    stnrsyfh17@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. join juga :)

      http://norfazpremix.blogspot.my/2017/03/giveaway-1-by-aisyah.html

      Delete
  2. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

    ReplyDelete
  3. saya join jugak eh

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  4. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    http://nam-comel.blogspot.com/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  6. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. saya join

    http://mama3farhanah.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    norihanyusuf.ny@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Sis join .
    http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  9. Mai datang join :)

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/02/giveaway-1-by-aisyah.html

    ReplyDelete
  11. http://nonasani.blogspot.my/2017/03/giveaway-1-by-aisyah.html

    Joined ! Smg ade rezeki, AMIN

    ReplyDelete
  12. Giveaway nie masih diteruskan ker? Bila tarikh tamat eak??

    ReplyDelete